Gyttorp / GECO sponsrar Svenska Cupen 2017

Gyttorp / GECO sponsrar Svenska Cupen 2017

Vi välkomnar Gyttorp som nu har anslutit sig till sponsorerna av Svenska Cupen 2017; detta tillsammans med varumärket GECO. Läs mer om våra sponsorer på sidan Sponsorer i menyn.

Gyttorp AB

Gyttorp är ett bolag med ett av marknadens bredaste sortiment för den svenska jägaren omfattande bl.a. vapen, ammunition och optik. I över hundra år har företaget försett marknaden med produkter av högsta kvalitet, och är idag ett av Nordens starkaste inom jakt och sportskytte. Läs mer om företaget på deras hemsida.

Gyttorp AB – GECO

Gyttorp har ett stort utbud av GECO-ammunition för jakt- och sportskytte till ett attraktivt pris. Mer än ett sekel av utveckling och produktion har resulterat i produkter som väl uppfyller kraven som ställs på modern ammunition.

About matkun