Stort tack till er som sponsrat Svenska Cupen 2017

Stort tack till er som sponsrat Svenska Cupen 2017

Nu när Svenska Cupen 2017 IPSC Hagel och Gevär är avslutad, och även året börjar lida mot sitt slut, så vill vi passa på att tacka alla er som sponsrat matcherna och gjort cupen möjlig. Vi hoppas på att få återse er nästa år så ska vi tillsammans göra 2018-års upplaga ännu bättre!

Stort tack till alla er som sponsrat Svenska Cupen IPSC Hagel och Gevär.

Här är sponsorerna för 2017 i bokstavsordning:

Gear by Lindblads

Gear by Lindblads är en friluftsbutik som tillhandahåller bra kläder och utrustning. Här hittar du allt från vandrarkängor, ryggsäckar och fritidskläder till skyddsutrustning, taktisk materiel och skytterelaterade produkter. Mer om företaget på deras hemsida.

GP Rifle

GP Rifle är en butik med närmare femtonhundra kvalitativa produkter i sortimentet. Här hittar du allt från vapen, vapendelar och ammunition, till laddkomponenter, verktyg och litteratur. Läs mer om GP Rifle på deras hemsida.

Gyttorp AB

Gyttorp är ett bolag med ett av marknadens bredaste sortiment för den svenska jägaren omfattande bl.a. vapen, ammunition och optik. I över hundra år har företaget försett marknaden med produkter av högsta kvalitet, och är idag ett av Nordens starkaste inom jakt och sportskytte. Läs mer om företaget på deras hemsida.

Gyttorp AB – GECO

Gyttorp har ett stort utbud av GECO-ammunition för jakt- och sportskytte till ett attraktivt pris. Mer än ett sekel av utveckling och produktion har resulterat i produkter som väl uppfyller kraven som ställs på modern ammunition.

MP-SEC International AB

MP-SEC International distribuerar högkvalitativa produkter, utrustning och hårdvara, till myndigheter över hela världen. Deras produktportfolio täcker över hundra olika märken för att kunna tillgodose sina kunders alla behov. Läs mer om dem på deras webbplats.

Pilla Vivx Zeiss Sverige

SPUHR

SPUHR har både ett stort sortiment och produkter av hög kvalitet vilket gör dem till en stark aktör på marknaden. I deras webbutik hittar du så väl kikar- och rödpunktsfästen som tillbehör, reservdelar och uppgraderingskit.

About matkun