Sponsorer

Ett stort tack till våra sponsorer som gör Svenska Cupen – IPSC Gevär och Hagel möjlig. Nedan återfinner du dem i bokstavsordning.

Gear by Lindblads

Gear by Lindblads är en friluftsbutik som tillhandahåller bra kläder och utrustning. Här hittar du allt från vandrarkängor, ryggsäckar och fritidskläder till skyddsutrustning, taktisk materiel och skytterelaterade produkter. Mer om företaget på deras hemsida.

GP Rifle – Astro Sweden

GP Rifle är en butik med närmare femtonhundra kvalitativa produkter i sortimentet. Här hittar du allt från vapen, vapendelar och ammunition, till laddkomponenter, verktyg och litteratur. Läs mer om GP Rifle på deras hemsida.

Gyttorp AB

Gyttorp är ett bolag med ett av marknadens bredaste sortiment för den svenska jägaren omfattande bl.a. vapen, ammunition och optik. I över hundra år har företaget försett marknaden med produkter av högsta kvalitet, och är idag ett av Nordens starkaste inom jakt och sportskytte. Läs mer om företaget på deras hemsida.

Gyttorp AB – GECO

Gyttorp har ett stort utbud av GECO-ammunition för jakt- och sportskytte till ett attraktivt pris. Mer än ett sekel av utveckling och produktion har resulterat i produkter som väl uppfyller kraven som ställs på modern ammunition.

MP-SEC International AB

MP-SEC International distribuerar högkvalitativa produkter, utrustning och hårdvara, till myndigheter över hela världen. Deras produktportfolio täcker över hundra olika märken för att kunna tillgodose sina kunders alla behov. Läs mer om dem på deras webbplats.

SPUHR

SPUHR har både ett stort sortiment och produkter av hög kvalitet vilket gör dem till en stark aktör på marknaden. I deras webbutik hittar du så väl kikar- och rödpunktsfästen som tillbehör, reservdelar och uppgraderingskit.

Staffans Vapen

Staffans Vapen & Jakt AB startades 1991 och är verksamt inom jakt, hagelskytte, gevärsskytte, pistolskytte, skidskytte och friluftsliv. Företaget har ett stort sortiment produkter av hög kvalitet, och levererar bra produkter till rätt pris, och rätt vara till rätt kund.